Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Двоє бійців з Тернопільщини потрапили у полон бойовиків

За уточненими даними в полоні бойовиків опинилось двоє хлопців з Тернопільської області. Про це повідомляє радник голови Тернопільської ОДА, волонтер «Офіцерського корпусу» Алла Борисенко (Чонгар).

полон-2– Троє хлопців затримані в районі сухого озера поблизу Павлополя. Усі мобілізовані. 1. Солдат Кодьман Олексій Сергійович, 1986 року народження, Чортківський район. 2. Солдат Гулька Василь Миколайович, 1984 р. н., Великі Бірки, Тернопільський район. 3. Іовов Микола Миколайович, 1987 р. н., Запоріжська обл. Родичі трьох хлопців зі мною постійно на зв’язку, – каже Алла Борисенко.

Обласний військкомісаріат підтверджує в соцмережі інформацію про полон військовослужбовців з Тернопільщини. Втім, військові у своєму повідомленні не подають конкретики, пише Доба. 

– Тернопільський обласний військовий комісаріат повідомляє про те, що під час виконання бойового завдання, в полон потрапили бійці однієї із військових частин, жителі Тернопільської області.

Також у комісаріаті засвідчують, що за словами командування військової частини, з якими військкомат перебуває у постійному зв”язку, на даний час військовослужбовці перебувають на непідконтрольній Збройним Силам території, перемовини про їх звільнення ведуться, у тому числі і за допомогою представників місії ОБСЄ.

Разом з тим, просять ЗМІ з метою уникнення додаткового морального тиску на родини, утримуватися від припущень, здогадок, черпання інформації від приватних осіб, які висувають свої власні припущення та користуватися офіційною інформацією.

З етичних міркувань прізвища бійців у військкоматі не називають.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що позаминулої ночі троє бійців 56-ї розвідроти взяті в полон бойовиками.

військкомат1

Тернополян просять гідно зустріти тіло загиблого в АТО Володимира Магльони

На Тернопільщині через колесо на дорозі загинув громадянин Швеції