Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Двох тернополян побили, пограбували і… пофарбували

Двох тернополян пограбували на вокзалі у Чорткові. Зловмисники не лише забрали у чоловіків мобільники та гроші, а й розфарбували їхні обличчя маркерами.

mobilka1Про це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Подія трапилася пізно вночі 24 листопада, а вже вранці кримінальні поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Грабіжниками виявилися 23-ох та 26-тирічний жителі Чорткова.

Молодики на вокзалі помітили двох не тверезих чоловіків і вирішили скористатися з їхнього стану. Збили жертв з ніг і поки ті лежали витягнули з їхніх кишень два мобільника, двісті гривень та ще й розфарбували обличчя маркерами.

Потерпілим надано направлення на проходження судово-медичної експертизи, попередньо у них діагностовано легкі тілесні ушкодження.

Крадені телефони у зловмисників вилучили.

Підозрюваним чортківські поліцейські інкримінують частину 2 статті 186 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Старшого з грабіжників, до слова вже не одноразово судимого за майнові злочини, поліцейські вже затримали в порядку статті 208 КПК. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На Тернопільщині згоріли “Москвич” та УАЗ

Файне місто хоче опікуватися кораблем “Тернопіль 1540”