Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Брат тернопільського губернатора вимагає відставки уряду Яценюка

У парламенті збирають підписи за відставку уряду. До ініціативи приєднуються не лише опозиціонери, але й члени коаліції.

Барна-ОлегПро це розповів один з ініціаторів збору підписів, народний депутат України Олег Барна з фракції “Блоку Петра Порошенка”, повідомляють “Українські новини”. 

“Уже розпочато збір підписів за відставку уряду”, — заявив він, додавши, що для реєстрації проекту постанови необхідно мінімум 150 підписів.

“Замість уряду реформаторів і патріотів ми отримали уряд жебраків кредитів. Я не хочу уособлювати уряд в цілому, тому що є і міністри, які заслуговують на повагу, але вони не здатні переломити систему роботи даного уряду, котра не здатна проводити реформи, і особливо економічні”, — пояснив своє рішення Барна.

Він нагадав, що членами уряду є міністри, призначені за квотами різних політичних сил, однак претензії є до кожного.

“Тому, нам усім потрібно зараз об’єднатися і відправити цей уряд у відставку, щоб набрати нову команду реформаторів”, — підсумував він.

Заяву Яценюка, що в разі відставки уряду і його відставки, фракція “Народний фронт” вийде з коаліції, Олег Барна розцінив як “шантаж”.

Нагадаємо, що Олег Барна є старшим братом голови Тернопільської ОДА Степана Барни.

На Тернопільщині безвісти зникла молода жінка (ФОТО)

Житель Тернопільщини загинув через куріння у ліжку