Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Барна віддав Деревляному в оренду ставок площею 16 гектарів

Поки тимошенківці вчора обирали Віктора Шумаду секретарем міськради, брат екс-нардепа Василя Деревляного отримав в оренду ставок площею 16 гектарів.

деревлянийРозпорядження про надання в оренду ставка площею 16 гектарів Роману Деревляному у середу, 11 листопада, підписав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

“Надати громадянину ДЕРЕВЛЯНОМУ Роману Тимофійовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі водного фонду площею 16,5660 га з подальшою передачею її в оренду на 10 (десять) років для рибогосподарських потреб за рахунок земель, що знаходяться на території Грабовецької сільської ради Тернопільського району”. – йдеться у тексті розпорядження.

Зазначимо, що Деревляний Роман Тимофійович – це рідний брат Деревляного Василя Тимофійовича, голови обласного осередку партії ВО “Батьківщина”.

Прикметно, що розпорядження про надання в оренду ставка Степан Барна підписав того ж дня, коли коли тимошенківці голосували за виконком, до складу якого увійшли два представники Блоку Петра Порошенка. Зокрема, на посаду секретаря міськради було обрано студентського товариша Степана Барни Віктора Шумаду.

Тернопільські заробітчани надурили державу майже на 400 тисяч гривень

Для тих, хто не розуміє навіщо Тернопіллю дві футбольні команди, створять іще третю