Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Бабуся, яку на Тернопільщині шукали три дні, каже, що у лісі був злий дух (ВІДЕО)

Від госпіталізації старенька жінка, яка три доби провела у лісі, відмовилася. Сказала: “Чого поїду до лікарні? Ще там заслабну?”.

бабуся15 листопада близько 10 ранку успішно завершилися пошуки 76-річної мешканки села Тудорів Гусятинського району.

Пошуково-рятувальна група виявила жінку в заростях очерету біля річки Серет, на відстані близько чотирьох кілометрів від села Тудорів. Незважаючи на те, що потерпіла провела три доби під відкритим небом, її самопочуття задовільне. Від шпиталізації вона відмовилася, сказала: “Чого поїду до лікарні? Ще там заслабну?”.
Медики не виявили у жінки жодних ознак переохолодження. Тиск у старенької був – 130 на 90. Жінка розповіла, що біля річки вона могла напитися води. А вночі від холоду рятувалася, накриваючи на груди траву і сухе листя.

Старенька розповіла рятувальникам, що знає усі довколишні стежини, як свої п’ять пальців. А цього разу якийсь блуд вчепився.

“Якийсь злий дух певно у лісі був”. – пояснила вона.

Нагадаємо, жінка пішла до лісу збирати гриби ще 2 листопада, орієнтовно о 09:00 та додому не повернулася. Спочатку родичі намагались відшукати її власними силами та коли не отримали бажаного результату завернулись по допомогу до представників екстрених служб.

Участь у пошуках жінки взяли 64 особи з числа співробітників пожежно-рятувальної служби, міліції, місцевих органів виконавчої влади та місцевого населення, також залучались 6 одиниць техніки та 4 службових собаки. Загалом, пошуково-рятувальною групою було обстежено близько 350 га території.

 

У Тернополі біля багатоповерхівки знайшли мертву жінку

Старожили розповіли про історію хабарництва у Тернополі (ВІДЕО)