Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Біля Гусятина водій фури влетів у дерево

Минулої доби на Тернопільщині трапилося три аварії з потерпілими, інформують в обласному управлінні Національної поліції.

dtp2Про аварію на автодорозі поблизу села Бутин Збаразького району повідомила пізно ввечері 24 листопада мешканка Кременеччини.

На місці автопригоди слідчо-оперативна група з’ясувала, що водій автомобіля “Фольксваген Венто” виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем “ВАЗ 21099”. Водія “Лади” з травмою живота госпіталізували до Кременецької райлікарні.

Ще одна ДТП, в якій потерпіла людина, трапилася між смт. Гусятин та селом Личківці Гусятинського району. Водій вантажного автомобіля «RENAULT MAGNUM» з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Внаслідок удару чоловік отримав тілесні ушкодження. Його доправили до медзакладу.

Автопригоду зареєстровано також на Чортківщині.  На автодорозі між селамиРидодуби та Білий потік водій автомобіля “УАЗ-3909” не вибрав безпечної швидкості руху й не впорався з керуванням. Автівку занесло та вона перекинулася. Пасажира з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною голови доставили у Чортківську лікарню. Після надання меддопомоги його відпустили.

Завтра Степан Барна виступить у Мельбурні перед австралійськими бізнесменами

На Тернопільщині зловили вогняного маніяка, який палив людям копиці сіна