Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі затримали водія, який збив пішохода і втік з місця аварії

Правоохоронці встановили особу водія, причетного до аварії. Це – 29-річний мешканець села Велика Березовиця. Чоловік від будь-яких показів відмовився.

dtp4Нагадаємо, 16 листопада о 00.02 на лінію “102″ надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на вулиці Крушельницької аварія з потерпілими.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що автомобіль збив чоловіка та з місця пригоди втік.

Бригада швидкої допомоги доправила потерпілого, 1950 року народження, в реанімаційне відділення обласної лікарні.

Працівники поліції почали розшукувати втікача. В одному з дворів обласного центру вони знайшли автівку “Опель-Комбо” з ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди на Крушельницької. Автомобіль зареєстрований у Чорткові.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія, причетного до аварії. Це – 29-річний мешканець села Велика Березовиця Тернопільського району. Чоловік від будь-яких показів відмовився, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

 

На Тернопільщині у місцях бойової слави січових стрільців виявили 35 артилерійських снарядів

На Тернопіллі поховали бійця 57-ої бригади Володимира Магльону