Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі ДЮСШ з футболу перетворюється на руїну (ФОТО)

Один із батьків футболіста, що займається у тернопільській ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту, звернув увагу на жахливий стан майданчиків, на яких займаються діти.

ДЮСШ-1Чоловік обурений станом речей, які відбуваються у закладі. Він сподівається, що надання широкого розголосу цій проблемі у пресі таки зверне увагу керівництва футбольної школи і змінить його відношення до своїх вихованців.

Подаємо текст листа без змін та редагування:

“На фоні продемонстрованих тернополянам передвиборчих досягнень влади особливо виділяється “успішний” проект, про який чомусь стидливо промовчали. Отож, представляємо до вашої уваги “чудовий” післяремонтний стан футбольного майданчика та підходів до нього місцевої ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту (директор-Андрій Мотика).

Даний майданчик призначений для підготовки наймолодших футболістів, тому не дивно, що їх в тернопільську ДЮСШ в цьому році просто не набрали. Ви як батьки хотіли б, щоб ваші діти займалися в таких умовах?”

До речі, інші вікові категорії займаються у не менш жахливих умовах (бажаючи можуть оцінити стан полів, які  знаходяться позаду ТЦ “Орнава”, пише “Спорт Тернопільщини”.

ДЮСШ-2ДЮСШ-3

ДЮСШ-4ДЮСШ-5

У Тернополі троє депутатів уже склали мандати

Тернополянин поїхав за кордон, а йому тим часом спалили авто