Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі визначили найкращого студента

19 листопада в нічному клубі «Allure» 8 найкращих, найхаризматичніших та найкреативніших студентів області зібралися в рамках одного проекту, аби позмагатися за звання «Кращий студент Тернополя».

кращий-студентЗахід «Кращий студент України» – це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс для подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства.

Цього року організатори заходу в Тернополі були Тернопільський студентський магістрат, ВМГО «Студреспубліка». Проект відбувся за сприянням Департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА та управління у справах сім`ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент – комплексна характеристика» була сформована спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів.

Протягом заходу учасники змагалися в наступних конкурсах: «Я – кращий» (представлення себе в довільній формі), «Мій талант», «Я – оратор» (питання-відповіді) та «Кращий студент – соціально активний студент» (презентація власних соціальних проектів). Учасники креативно, розумно та дотепно підходили до вирішення поставлених завдань. Журі, високо оцінивши напрацювання усіх учасників, визначили переможців у наступних номінаціях:
«Кращий студент – громадський діяч» – Денис Кошарський (ТДМУ, 3 курс);
«Кращий талант року» – Уляна Паньків (ТНПУ, 3 курс);
«Глядацька симпатія вечора» – Михайло Пушкар (ТНЕУ, 3 курс).

Переможцем у номінації «Кращий студент – комплексна характеристика» став студент 3 курсу ТДМУ – Михайло Думнич (на фото), який особливо вразив журі харизмою, талантом, а також соціальною активністю. Михайло представлятиме Тернопільську область на всеукраїнському рівні.

У Вишнівці “Мерседес” збив пішохода

На трасі Львів-Тернопіль “ЗАЗ-Віда” влетіла під вантажівку