Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни скаржаться на космічні побори в улюбленій школі Надала

Батьки учнів школи №29 пишуть, що на початку навчального року у фонд класу здали понад 1000 гривень і тепер ще потрібно здати 170 гривень на заміну вікон у шкільній бібліотеці.

Надал-школа“Прошу розібратися із ситуацією у ЗОШ № 29 м. Тернополя. Із батьків перших класів вимагають “добровільні” внески у розмірі 170 гривень з кожного учня  у фонд школи для заміни вікон у бібліотеці. Вважаю, що на сьогоднішній день це не є першою і нагальною потребою.

Окрім того на фонд класу за перші два місяці навчання було здано вже 600 гривень плюс ще 640 гривень на навчальний матеріал. Прошу вжити заходи,так як гаманці батьків не безрозмірні!” – написав тернополянин під ніком “побори в школі” у на офіційному сайті міської ради.

Звернення у рубриці питання-відповіді датоване 9 листопада.

Ще через два дні на сайті міськради було розміщене аналогічне звернення, що стосувалося 29-ої школи.

Цитуємо:

“Добрий день, хочу запитати чи має право школа вимагати від батьків здавати гроші на потреби школи? І дуже цікавить на які саме потреби ми маємо здати по 180 гривень на рік. Якщо у 29-тій школі вчиться біля 1000 дітей, то виходить досить кругла сума! А гроші маємо дати на руки, а не на рахунок у банку. Напевно пора школу перевірити, бо дуже багато хочуть вони внесків!” – пише хтось із батьків під ніком “Школа”.

Слід зауважити, що школа №29 знаходиться біля села Байківці, в якому проживає мер Тернополя Сергій Надал і саме у цій школі навчалася донька мера.

Внаслідок терактів у Парижі загинуло понад 150 людей

Чиновника, який у нетверезому стані скоїв резонансне ДТП, лише оштрафують