Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині за один день водії збили чотирьох пішоходів

Минулої доби на Тернопільщині трапилося чотири дорожньо-транcпортні пригоди, у яких постраждали четверо пішоходів. Причому три із чотирьох аварій трапилися в обласному центрі.

dtp2На проспекті Злуки водій автомобіля “Сітроен” в межах нерегульованого пішохідного переходу скоїв наїзд на 29-літню дівчину. Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм обох колін та закритою травмою обох стоп та суглобів госпіталізували в травматологічне відділення лікарні швидкої допомоги.

Пішохода 1954 року народження збив водій автомобіля “Мерседес-Бенц” на вулиці Татарська, поблизу “горбатого мосту”. Пенсіонерка переходила дорогу в межах пішохідного переходу. Жінку доправили в травматологічне відділення.

Ще одна аварія трапилася на вулиці 15 квітня, де 88-річна жінка потрапила під колеса іномарки за межами пішохідного переходу. 

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася також на Бучаччині. На автодорозі Бучач-Чортків-Скала-Подільська, в селі Підзамочок, водій автомобіля “ВАЗ-2110″ збив неповнолітню місцеву мешканку. Дівчинка переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Потерпілу з переломами та забоями госпіталізували в травматологічне відділення Бучацької райлікарні.

Усі відомості про аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 – порушення правил безпеки дорожнього руху.

На Тернопільщині попращилися із загиблим в АТО Сергієм Чурою

Зі складу тернопільського волонтера вкрали колеса, пальне та продукти харчування