Заставний поблагословив Надала на другий термін?

 Роман Заставний розуміє, що може добре покусати Сергія Надала, однак наразі не може його з’їсти.

Народний депутат, колишній мер Тернополя Роман Заставний усвідомив, що поки що йому не під силу усунути від влади міста свободівця Сергія Надала.

Тип паче неможливо це зробити з кандидатом у мери від Блоку Порошенка, прізвище якого більшість тернополян ще півроку тому навіть чули.

Тому обидві сторони політичного протистояння пішли на кулуарні домовленості.

Свідченням цьому є кілька фактів.

Так, кандидат на посаду міського голову від Блоку Порошенка Ігор Вонс, який спочатку подавав себе як невтомний борець з корупцією, раптом перестав критикувати Надала та всю його команду.

Та більше того, резонансну справу Камінського, якого звинувачували у корупції та хабарництві, спустили на гальмах. В Авакова уже забули про корупцію у тернопільській мерії і навіть не пробують з неї добути якихось політичних дивідендів.

Цікаво також, що у технічному проекті Надала у виборчому списку присутні люди з команди Заставного. Мова йде про “Солідарність правих сил”, яких на вибори у міську раду веде забудовник Василь Лило. У виборчому списку цього проекту багато керівників комунальних підприємств міськради. Також там присутня і заступниця Надала – Вікторія Остапчук.
У цій же компанії опинився і земляк Заставного із Ласковець та політичний соратник Ігор Апостол.

Усе це свідчить про те, що Заставний і Надал уже між собою домовилися.

Як наслідок таких кулуарних домовленостей – формування депутатської більшості у міськраді нового скликання за участю свободівців, ряди яких суттєво порідшають, та фракції Заставного-Барни. Окрім цього, “порошенківці” претендуватимуть на крісло секретаря міськради або першого заступника, яке може посісти Ігор Вонс або Віктор Шумада.

 

-

This website uses cookies.