Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

15 склянок макової соломки у тернопільських селах коштує 1800 гривень

Співробітники Бережанського райвідділу міліції викрили 38-річну жительку одного з сіл району, яка займалася незаконним збутом наркотичної речовини – макової соломки.

соломкаНа підприємливу жінку вказав покупець, якого з дурманом впіймали міліціонери, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Як з’ясувалося, жінка ніде не працює, натомість вирішила підзаробити кримінальним способом, а саме торгівлею маковинням.

Мак на присадибній ділянці посіяв її співмешканець, а вже готовий урожай зібрала господиня. Покупець на дурман знайшовся швидко. Підозрювана продала 34-річному жителю Тернополя  15 склянок макової соломки. За товар  виручила 1800 гривень.

Бережанські міліціонери взяли покупця, що називається на «гарячому». Він саме повертався з наркосировиною на таксі додому.

Щодо продавчині макової соломки розпочато кримінальне провадження. Її дії слідчі кваліфікують за частиною  2 статті 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

“Цілителька” та скупниця горіхів обікрала пенсіонерку з Тернопільщини

ДТП у Тернополі: жінка вибігла з маршрутки під колеса автомобіля