Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині псевдосвященик виманює у людей гроші

На території сіл Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей діє злочинне угруповання, до якого входять не менше ніж двоє осіб.

shahrai-250x188Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

Зловмисники, один з яких переодягнений у вбрання священика, входять у довіру до людей, щоб заволодіти їхніми грошима та матеріальними цінностями. Переважно жертвами шахраїв стають літні люди. Не виключено, що під час скоєння злочинів шахраї застосовують проти своїх жертв гіпноз.

Працівники органів внутрішніх справ Львівщини звертаються до мешканців Львова та області з проханням: якщо ви стали жертвою цих шахраїв, повідомте про це в територіальні органи міліції або на оперативну лінію «102».

Також у міліції нагадують мешканцям про необхідність бути пильними та обережними, спілкуючись з незнайомими людьми, особливо у випадках, коли ці особи ведуть мову про пожертви, благодійні внески, обмін речей, знімання вроків, передбачення майбутнього тощо. Дуже часто, використовуючи такі приводи, шахраї намагаються заволодіти грошима та цінними речами.

Під Тернополем водій “Ауді” зіткнувся з деревом та втік з місця ДТП

У Тернополі через різкий запаз газу евакуювали працівників податкової