Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі повія побила пенсіонерку

У Тернополі на «Східному» на місцеву мешканку напала повія. “Жриця кохання” облила тернополянку горілкою та побила її.  Тернополянка намагається притягнути «нічного метелика» до відповідальності.

побиттяІнцидент трапився на вул. Протасевича, 5 жовтня близько 19.00, пише “20 хвилин”. 

– Дістало вже. Скільки років це можна терпіти? Мало того, що через тих повій страшно пройти біля зупинки, то тепер ще й на людей нападають без причини, – каже Оксана. –  Вчора повія побила мою маму. Мама виносила сміття, а та накинулась на неї.

За словами пані Оксани, мешканці вул. Протасевича роками борються проти таких сусідів. Адже ті облюбували зупинку громадського транспорту біля  магазину «Христя» – і ні дівчатам пройти, ні дітям. Тернополяни роками просять міліцію та владу, щоб нарешті забрали з-під їхніх вікон тих панянок, однак безрезультатно.

– Мені, щоб винести сміття, треба пройти біля зупинки, – розповідає тернополянка Лідія Попадюк. – Йду, а на зупинці сидять дві повії, п’ють (місцеві вже знають їх в обличчя – прим. ред). Я колись вже їм робила зауваження. А  цього разу проходжу мовчки. Одна з них починає всіляко обзивати мне. Я не зупиняюсь, йду далі. Кажу їй: «Слухай, я що, тебе чіпаю? П’єш, то пий». Чую, а на мене щось полилось. Дивлюсь, а вона ллє горілку на мене і кричить, що зараз мене напоїть.

Далі повія, за словами тернополянки, почала кидати у неї пластиковими стаканчиками, штовхати в плечі. Жінка впала, руками впершись об обруківку.

– На бруківці був обрізок дошки, – продовжує пані Лідія. – Я бачу, що вона на мене нападає, схопилась за ту дошку. Розвертаюсь, а вона вже наді мною замахується порожньою пляшкою, хоче нею бити. Я почала оборонятись дошкою. Вона ще більше розійшлась, схопила якусь ломаку і знову напала. Добре, що у мене був пакет зі сміттям, то деякі удари на нього припали. Далі повія вхопилась за шуфлю – вона стояла поруч, бо комунальники бруківку кладуть. І замахнулась на мене.

Жінка почала кликати на допомогу робітників. Вони відігнали «панянку».

– Міліція встановила особу нападаючої. Це громадянка 1985 року народження, проживає на вул. Лесі Українки, – кажуть у прес-службі обласної міліції. – Від проходження освідчення вона відмовилась, надавати будь-які покази – також. Правоохоронці порушили  кримінальне провадження. Внесли в ЄРДР за частиною І ст. 125 КК «Умисне легке тілесне ушкодження» .

За неофіційною інформацією, згадувану панянку уже кілька разів притягували до адмінвідповідальності через заняття проституцією.

ДТП у Тернополі: жінка вибігла з маршрутки під колеса автомобіля

Заставний поблагословив Надала на другий термін?