Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на Бродівську планують пустити тролейбуси без електрики

Тролейбуси, які їхатимуть певний час без електрики, невдовзі можуть пустити в Тернополі на вулицю Бродівську. Про це розповів очільник міста Сергій Надал.

elektron-1Таким чином хочуть сполучити дану вулицю з існуючою тролейбусною мережею. Нагадаємо, що раніше планували провести тролейбусну лінію на вулицю Бродівську.

Проте, після розрахунків з’ясувалось, що вартість даного проекту досить дорогий, пише “Доба”.

– Ми планували наступного року пустити тролейбусну лінію до вулиці Бродівської. Проте, після того як розрахували вартість проекту вийшло, що на нову тролейбусну лінію треба витратити більше 12 мільйонів гривень. Є зараз тролейбуси, які можуть певний час їхати без електрики, тому наразі фахівці вивчають таку версію, що буде економічно вигідніше купити декілька таких тролейбусів, які будуть їхати до «6 магазину» на електриці, а далі доїжджати по вулиці Бродівській без електричного струму на акумуляторах, – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, що наразі в Тернополі обговорюють питання модернізації транспортної мережі. Таким чином можуть з’явитись нові зупинки, тролейбусні лінії та змінитись графік роботи громадського транспорту чи схема руху.

У зв’язку з цим управління транспорту, комунікацій та зв’язку звертається до мешканців надавати власні пропозиції щодо нової маршрутної мережі тролейбусних та автобусних маршрутів.

Пропозиції можна подавати електронною поштою на адрес управління а також власноруч занести в управління транспорту, що знаходиться на вулиці Коперника, 1.

На Тернопільщині уже зареєстровано 10 порушень виборчого законодавства

Корупція безсмертна! За 10 000 гривень хабаря на Тернопільщині не садять