Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі міліція почала перевіряти “психотропні” газети

Інформацію про розповсюдження у Тернополі газет, які, ймовірно, можуть містити частинки психотропної речовини невідомого походження, перевіряють правоохоронці.

gazetaПро це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

За словами слідчих, вони зобов’язані реагувати на будь-яке повідомлення, що стосується безпеки громадян.

Експерти взяли на аналіз кілька примірників друкованого видання, які роздавалися в обласному центрі. Результати, кажуть правоохоронці, будуть за кілька днів.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Суть історії така – вчора у Тернополі вийшов спецвипуск газети “20 хвилин” присвячений дерибану землі Тернополя, підробці містобудівної документації та Генерального плану, службовим махінаціям керівників міської ради  та міського голови Сергія Надала.

Газету безкоштовно розповсюджували на вулицях міста. Однак вже за кілька годин на радіостанції “УХ-радіо”, власник якої є депутатом міськради від ВО “Свобода”, почали транслювати аудіо-ролик із закликами до тернополян не брати до рук  цієї газети, оскільки вона, можливо, оброблена психотропною речовиною і організована московськими політтехнологами для того, щоб завдати тернополянам психологічної атаки.

За посаду мера Бучача змагаються лише чотири кандидати

На Тернопільщині СБУ перекрила канал наркотиків до Євросоюзу