Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі кандидат у депутати порвав бюлетень, бо не знайшов свого прізвища

Видача бюлетенів без пред’явлення виборцями необхідного документу, пошкодження бюлетенів,  поодинокі факти голосування поза межами кабінки – такі порушення зафіксовано у обласному центрі та районах області.

vybory12Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Так у Бережанах один з виборців,  під час голосування взяв лишній бюлетень та зайшов до кабінки для голосування. Однак не використав його та повернув виборчій комісії. Бюлетень визнано зіпсованим.

У Тернополі  один з кандидатів у депутати не знайшовши свого прізвища у виборчому бюлетені, порвав його. Аналогічне порушення зафіксовано і на Зборівщині. У Монастириську один з виборців намагався винести бюлетень поза межі  виборчої дільниці.

Загалом за словами заступника начальника МВС України в Тернопільській області Руслана Балика, станом на 12:30 год. зафіксовано дев’ять повідомлень про правопорушення на виборчих дільницях, одне з яких внесено до ЄРДР згідно частини 1 статті 158 ККУ – незаконне виготовлення або зберігання чи використання завідомо незаконно виготовлених виборчих бюлетенів, бланків відкріпних посвідчень, бюлетенів для голосування.

 

Триває перевірка.

 

На Тернопільщині смертельне ДТП: мотоцикліст зіткнувся із купою каменю

На Тернопільщині вибили двері на дільницю, бо голова комісії загубила ключі