Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зіткнулися “Пежо”, “Ланос”, “Жигулі” і велосипедист

Впродовж минулої доби на Тернопільщині зафіксовано два ДТП, у яких травмовано 3 осіб. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

dtp1О 10.25 у міськвідділ міліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на вулиці Текстильній, поблизу ТРЦ “Подоляни”.

На місце події виїжджав наряд державтоінспекторів.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Пежо” на перехресті вулиць Курбаса – Морозенка зіткнувся з автомобілем “Део-Ланос”.

У результаті – з місця події бригада швидкої допомоги забрала до лікарні двох пасажирів з “Део-Ланоса”, але їх не госпіталізовували.

Ще одна аварія трапилася при виїзді з обласного центру на автодорозі Тернопіль-Львів.

Там автомобіль “ВАЗ-11184″ збив велосипедиста, чоловіка 1962 року народження, мешканця села Довжанка Тернопільського району.

Потерпілого із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та іншими травмами госпіталізували в травматологічне відділення лікарні швидкої допомоги.

Обидві події внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Порятунок Тернопільщини у розвитку власного виробництва

Перед самими виборами уряд підкинув тернополянам майже 80 мільйонів гривень