Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі затримали студента, який торгував марихуаною

За підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники обласного управління міліції затримали 19-річноготернополянина.

марихуанаМолодик продавав марихуану мешканцям області, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, підозрюваний навчається у одному з тернопільських вишів, однак наука мало цікавила студента.

Натомість налагодив схему незаконної торгівлі наркотиками. Парубок збував заборонене зілля в розважальних закладах міста, серед однолітків та знайомих.

В ході оперативно-слідчих дій правоохоронці задокументували факт збуту юним ділком марихуани. Хлопець продав дві сірникові коробки із дурманом натомість отримав 300 гривень. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у нього наркотичне зілля.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ч. 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Правоохоронці з’ясовують канали надходження наркотиків. Триває досудове розслідування.

На Тернопільщині посадовця звільнять з робити за те, що виписав премію власній дружині

До Тернополя привезли Холмську чудотворну ікону Божої матері