Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі воєнкому-хабарнику загрожує до 4 років ув’язнення

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо одержання неправомірної вигоди офіцером військкомату. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України. 

хабар-воєнкомВійськовою прокуратурою Тернопільського гарнізону 30 вересня 2015 року закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення,

передбаченого ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування встановлено, що старший офіцер одного з відділень Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату одержав 6 тис. грн. неправомірної вигоди за сприяння в ухиленні військовозобов’язаного від призову на військову службу за мобілізацією.

Того ж дня складений обвинувальний акт, який направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 368 передбачає покарання штрафом від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

 

На Тернопільщині іще один хабарник понесе “суворе” покарання у вигляді штрафу

На Тернорільщині водій “Сітроена” збив велосипедиста, який їхав “проти шерсті”