Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі викрили двох викрадачів автомобілів

Із заявою про крадіжку автомобіля до правоохоронців Тернопільського міськвідділу міліції звернувся мешканець обласного центру.

avto1Чоловік повідомив, що з двору будинку невідома особа викрала його «ВАЗ 2108». Правоохоронці оперативно розшукали зловмисників.

Як розповів начальник міського відділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, до незаконного заволодіння транспортним засобом виявилися причетними сусід потерпілого та його знайомий – раніше судимий за крадіжки мешканець Зборівського району.

22-річний тернополянин та його 24-річний спільник з метою наживи задумали протиправну оборудку. Запримітили, що сусідське авто не обладнане системою сигналізації, тож вирішили викрасти транспортний засіб. Уночі непомітно виштовхали машину подалі від будинку та, зламавши замок, завели автомобіль.

Крадені «Жигулі» відігнали на Зборівщину. Там автівку розібрали на запчастини. Дещо спродали, решту здали на металобрухт. Гроші молодики витрачали на власні потреби, здебільшого на розваги.

Правоохоронці розшукали обох автозлодіїв. Ті у скоєному зізналися. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю Тернопільської обласної міліції.

Тернопільські роботи-сумоїсти здобули Гран-прі на всеукраїнському фестивалі

Відома тернопільська волонтерка стала радником голови ОДА