Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Порятунок Тернопільщини у розвитку власного виробництва

Майбутнє Тернопільської області полягає у розвитку інформаційних технологій та власної виробничої сфери. Так вважає заступник голови обласної ради  Олег Боберський.

Боберський“Переконаний, що результатом реформ має стати реальне зростання доходів громадян. Це можна досягти тільки завдяки зростанню економіки”. – говорить політик.

Олег Боберський свого часу працював в складі команди, яка привела на Тернопільщину німецьке підприємство СЕБН-Україна. Це найбільший роботодавець (понад 3000 робочих місць) на території області за усі роки Незалежності.

“Зараз бачу  майбутнє області у розвитку інформаційних технологій та виробничій сфері. Шлях до успіху у цих галузях лежить у ліквідації корупційних перешкод, запровадженні електронного самоврядування, прозорості бюджетування. Тоді з’являться інвестиції та гранти на реалізацію амбітних проектів. У цьому плані за приклад треба взяти Львів, який став потужним ІТ-центром України”. – вважає Олег Боберський.

Нагадаємо, Олег Боберський балотується у Тернопільську обласну раду від “Об’єднання “Самопоміч” по округу №50, який знаходиться в обласному центрі і охоплює вулиці Тарнавського, Київська, 15 квітня, Пушкіна, Б.Лепкого, Братів Бойчуків, Чалдаєва, Смакули, Яреми, Головацького та Овочевої.

Передруковувати бюлетені у Тернополі не будуть, – ЦВК

У Тернополі зіткнулися “Пежо”, “Ланос”, “Жигулі” і велосипедист