Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 45-річний чоловік жорстоко вбив пенсіонера

Розпивання спиртних напоїв закінчилося трагедією в одному з сіл Підволочиського району Тернопыльської області. Під час сварки 45-річний чоловік побив 61-річного односельчанина. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер.

наручники1Як розповів начальник Підволочиського райвідділу міліції Андрій Купчак, до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в кареті швидкої допомоги раптово помер 61-річний чоловік.

Рани та крововиливи на тілі потерпілого свідчили про його насильницьку смерть. Правоохоронці почали з’ясовувати обставини загибелі пенсіонера. Причетним до смерті потерпілого виявився 45-річний односельчанин.

Правоохоронці встановили, що напередодні компанія з п’яти осіб випивала в одному із будинків. Раптом між потерпілим і підозрюваним розгорівся конфлікт. Через що – ніхто пригадати не може, адже усі були добряче напідпитку.

Свою правоту 45-річний чоловік вирішив довести силою. Удари посипалися на пенсіонера. Господар оселі спробував заступитися за скривдженого гостя. Проте перепало і йому.

Медики, які приїхали на виклик, не змогли врятувати життя потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер дорогою до лікарні.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть пенсіонера настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, що призвела до крововиливу в мозок.

Міліціонери затримали підозрюваного у  вчиненні важкого злочину, згідно статті 208 КПК. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 121 ККУ(умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Триває слідство, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

 

Тернопільські жартівники вийшли у фінал Ліги сміху (ВІДЕО)

Відразу три Ковальчуки хочуть керувати Кременцем