Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині іще один хабарник понесе “суворе” покарання у вигляді штрафу

Суд виніс вирок медику, який одержав від військовозобов’язаного жителя неправомірну вигоду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

habar1Прокуратура області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно лікаря-хірурга одного з медичних закладів області у вчиненні кримінального

правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 354 КК України (одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди).

Досудовим розслідуванням встановлено, що медик отримав від пацієнта 1 000 гривень за проведений йому медичний огляд та видачу акту дослідження стану здоров’я з діагнозом, який надасть останньому можливість бути звільненим від призову за мобілізацію.
Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 354 КК України (одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди) та призначено покарання у виді сплати штрафу у сумі 4 тис. 200 грн. в дохід держави.
Окрім того, з набранням законної сили судового рішення вирішуватиметься питання про звільнення лікаря із займаної посади за вчинення корупційного кримінального правопорушення.

 

У Тернополі рятувальники визволили з-за зачинених дверей хвору жінку

У Тернополі воєнкому-хабарнику загрожує до 4 років ув’язнення