Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині податківці працевлаштували 3400 осіб

З початку 2015 року у 1026 суб’єктів підприємницької діяльності Тернопільщини зафіксовано факти виплати заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства.

zarplata-v-konvertah В ході проведення контрольно-перевірочної роботи виявлено 3614 громадян, які не були працедавцями оформлені на роботу згідно з вимогами законодавства.

Їм було виплачено дохід на суму 8 млн 720 тис. гривень. До  бюджету сплачено 853,9 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами вжитих заходів 3404 осіб оформили трудові відносини, що становить 94,2 відсотка від кількості виявлених не облікованих найманих працівників.

На сьогодні втрати бюджету від прихованої «в конвертах» заробітної плати значні, водночас фінансово «обкрадається» і найманий працівник, який не має офіційного статусу.

Тому дуже важливо, щоб працівники отримували  не «тіньову» зарплату, а офіційну, адже лише в цьому випадку вони будуть соціально захищені, повідомляють у відділі комунікацій головного управління ДФС у Тернопільській області.

На Тернопільщині ревнивий чоловік убив свою співмешканку

На Тернопільщині у ковбасному цеху жінці відрізало руку по лікоть