Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На сотні кілометрів знищених доріг “Мрія” виділила аж 2 млн. гривень

Про виконану та заплановану до кінця року роботу Служби автомобільних доріг області доповів начальник підприємства Богдан Юлик під час скайп-наради з головами РДА, яку 20 жовтня провів голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

dorogyВін повідомив, що поточний ремонт доріг державного значення в області за цей рік здійснено на суму 131 млн грн. Тернопільщина, за його словами, займає шосте місце за кількістю виконаних робіт ямкового ремонту.

«Це були ділянки на автодорогах Львів-Тернопіль, Кременець-Біла Церква, Бучач-Товсте, Гримайлів-Яблунів-Хоростківта інші. Цього року там замінили дорожнє покриття, – продовжив Богдан Юлик. – Також ми виступаємо замовником на 15-ти об’єктах комунальної власності, більшість яких уже готові на 95%. Ми вдячні головам РДА за співпрацю та сприяння. Це, зокрема, Підволочиська, Бучацька, Кременецька, Збаразька, Бережанська, Тернопільська РДА».

 

Як зазначив керівник області Степан Барна, додатковий ресурс для продовження ремонту доріг поступить, тож ремонт наступних у переліку доріг розпочнуть одразу після настання сприятливих погодних умов.

Богдан Юлик додав, що підприємство готове до роботи в зимовий період. Піщаними сумішами та сіллю забезпечені на даний більш, ніж на 50 % від планової потреби.

До ремонту доріг долучились і представники агрохолдингу «Мрія», вони закупляють матеріали для проведення робіт на суму понад 2 млн грн. Фінансують за ці кошти у першу чергу дороги, які найбільше експлуатуються великовантажним транспортом, повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА.

Щоправда, наприклад, дорогу Гримайлів-Сатанів, знищену “логістами” “Мрії” цього року навіть і не починали ремонтувати.

 

Біля Чорткова водій вантажівки переїхав нетверезого пішохода

На Кременеччині “Шкода Октавія” зробила сальто. Троє людей у лікарні