Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній начальник тернопільської міліції призначений на високу посаду в СБУ

Екс-міліціонера Василя Пісного призначено заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

pisnyj_vasyl_1604_b077dПро це повідомляє IA ZIK з посиланням на прес-службу СБУ.

«Пісний Василь Михайлович прийнятий на військову службу в СБ України за контрактом осіб офіцерського складу та призначений на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБ України з 1.08.2015 року», – повідомили в СБУ.

У відомстві також зазначили, що інша, запитувана журналістами інформація «відповідно до переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Службі безпеки України, відноситься до інформації з грифом «Для службового користування».

4 січня 2015 року Василя Пісного звільнено з посади начальника департаменту боротьби з економічною злочинністю МВС та виведено у розпорядження МВС. Підстава для звільнення – заява В. Пісного про звільнення з посади.

Раніше у березні 2014 року Василь Пісний склав повноваження першого заступника голови Львівської облради у зв’язку з переходом на роботу в МВС.

У 2008-2010 роках – за часів міністра МВС Юрія Луценка Василь Пісний обіймав посаду начальника ГУ МВСУ у Львівській області.

У період 2005-2007 рр. працював на посаді начальника УМВС України в Тернопільській області.

Дипломати 15 країн приїхали вивчати економічний потенціал Тернопільщини

Загинув батько відомої української журналістки Мирослави Гонгадзе