Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За одну добу на Тернопільщині трапилося 7 аварій. Двоє людей загинуло

7 дорожньо-транспортних пригод трапилося на Тернопільщині у п’ятницю, 9 жовтня. У цих аваріях 2 людей загинуло, ще 7 – отримали травми.  

dtp1О 16.00, 9 жовтня, на перехресті вулиць Текстильна-Злуки водій мікроавтобуса “Еталон”, який курсує за 19 маршрутом, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в автомобіль марки “Пежо”.

В результаті – пасажира маршрутки із травмою грудної клітки доправили в травмпункт.

На Теребовлянщині ДТП з потерпілими зареєстрували в селі Кровінка. Водій автомобіля “Фольксваген Пасат”, мешканець Гусятина, 1949 року народження, на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече не дотримався безпечної дистанції руху, не впорався з керуванням та врізався в “Део-Ланос”. Останній за інерцією в’їхав у “ВАЗ” та “ДАФ”.

Внаслідок аварії водій “ВАЗу” за меддопомогою звернувся до Теребовлянської райлікарні. Транспорти на арештмайданчику, водіїв перевірили на вміст алкоголю в крові.

Близько 18.00 телефоном у Тернопільський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря дитячої обласної лікарні. До них після ДТП потрапив шістнадцятилітній юнак. Хлопець перебігав дорогу за межами пішохідного переходу. Він раптово вибіг з-за КамАЗу, який стояв в колоні з іншими автівками. В результаті – потрапив під колеса автомобіля на зустрічній смузі.

Ще одне ДТП зареєстрували правоохоронці на Бучаччині. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що близько 18.50 водій автомобіля “ВАЗ 2108″, обганяючи іншу автівку, зіткнувся з автомобілями “ВАЗ 21033″ та “ВАЗ 2107″.
Внаслідок аварії один з водіїв потрапив до лікарні, але не госпіталізовувався.

Двоє людей загинуло у дорожньо-транспортній пригоді на Бережанщині. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії встановила, що водій автомобіля “Рено-Трафік”, їдучи в напрямку Рогатина, на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка не вибрав безпечної швидкості та не врахував змін дорожньої обстановки. В результаті – зіткнувся із гужовою підводою на якій перебувало двоє мешканців села Куряни – 1963 та 1960 років народження.

Чоловіки, внаслідок отриманих травм, померли на місці пригоди.

О 21:00 в Збаразький райвідділ міліції зателефонував невідомий і повідомив про ДТП в селі Заруддя.
Там водій автомобіля “Рено Кенго” збив велосипедиста, 1957 року народження. За попередніми даними, потерпілий раптово виїхав на проїжджу частину дороги. Його з забоями, переломами та травмами різного ступеня тяжкості доправили у реанімаційне відділення.

Завершився вечір п’ятниці, 9 жовтня, аварією в селі Байківці Тернопільського району.

За попередніми даними водій автомобіля “Рено L-48″ на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автівками “Мерседес-Бенц” та “Фольксваген-Амарок”.

Внаслідок ДТП водій “Рено” потрапив до реанімації, його пасажир отримав незначні ушкодження.

Усі автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Триває слідство, повідомили у секторі взаємодії з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Навіщо Тернополю дві футбольні команди? Що посісти два останніх місця?..

На Тернопільщині прогнозують дощ із мокрим снігом та ожеледицю