Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За крісло мера Тернополя хочуть боротися 11 кандидатів

11 кандидатів подали документи на реєстрацію для участі у виборах міського голови Тернополя. Про це сьогодні, 1 жовтня, повідомили у Тернопільській міській територіальній виборчій комісії.
merijaНаразі відомо імена семи кандидатів у мери, які подали документи раніше. Це Володимир Бліхар від “Народного контролю”, Петро Ландяк від “Громадянської позиції”, Орест Муц від “Соціально-християнської партії”,

діючий мер Сергій Надал від ВО “Свобода”, Тарас Пастух від “Об’єднання “Самопоміч”, Михайло Ратушняк від ВО “Батьківщина”, а також висуванець від “Блоку Петра Порошенка” Ігор Вонс.

Імена решти кандидатів на мера Тернополя поки невідомі.
У міській ТВК повідомили, що повний список учасників виборчих перегонів нададуть сьогодні ввечері після їх реєстрації. Тоді ж оприлюднять і список політичних партій, які беруть участь у виборах до Тернопільської міської ради.

Наразі ж відомо, що для участі у виборах депутатів Тернопільської міської ради свої виборчі списки подали 18 політичних партій.

Нагадаємо, вчора 30 вересня, закінчився термін подачі реєстраційних документів для участі у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

 

У центрі Тернополя водій тролейбуса знайшов гранату

Депутат обласної ради отримав хабар у розмірі 30 тисяч гривень