Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За вихідні на дорогах Тернопільщини трапилося три аварії

За вихідні, 24 і 25 жовтня, на дорогах Тернопільщини трапилися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалися троє людей. Про це повідомили у прес-службі Тернопільської обласної ДАІ.

dtp1Так, 24 жовтня о 12 годині 10 хвилин надійшло повідомлення про зіткнення автомобілів на автодорозі поблизу села Нараїв Бережанського району.

На місці події було встановлено, що відбулося зітнулися автомобілів «ОПЕЛЬ ВЕКТРА та «ВАЗ 2107», при якому травмувався 18-річний пасажир автомобіля «ОПЕЛЬ».

Обставини зіткнення з’ясовують правоохоронці. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

25 жовтня о 15 годині поступило повідомлення про перекидання автомобіля на автодорозі між селами Долина та Млиниська Теребовлянського району.

На місці події було встановлено, що 30-річний водій автомобіля «FORD ORION» не впорався з керування та його перекидання. Водія з травмами госпіталізували до Теребовлянської районної лікарні.

25 жовтня о 18 годині 58 хвилин надійшло повідомлення про наїзд на пішохода на проспекті Степана Бандери міста Тернополя.

Попередньо встановлено, що 33-річний водій автомобіля «SUZUKI SX 4І» допустив наїзд на 17-річного пішохода, який здійснював перехід вулиці по нерегульованому пішохідному переході. Пішохода з травмами госпіталізували.

Мешканці Тернопільщини вчора наголосували на 4 кримінальні справи

Колишній начальник тюремників Тернопільщини став мером Копичинець