Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вчора на Тернопільщині водії збивали пішоходів та електричні опори

Чотири аварії, у яких травми зазнали 5 осіб, трапилося на Тернопільщині у вівторок, 27 жовтня.

dtp2Бригада швидкої з-під арки на вулиці Шевченка, 10 в приймальне відділення лікарні швидкої допомоги із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки та забоями обох гомілок доставила тернополянку, 1939 року народження.

При виїзді державтоінспекторів стало відомо, що жінку близько 9.40 збив автомобіль “Мерседес-Бенц 413″, рухаючись назад. Потерпілу після надання меддопомоги відпустили додому.

Ще одне повідомлення від невідомого надійшло у Тернопільський райвідділ. Чоловік повідомив, що в селі Смиківці ДТП з потерпілими.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце автопригоди встановила, що на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка водій автомобіля “Нісан Х-трейл”, рухаючись з другорядної дороги на головну, зіткнувся з мопедом “Дельта”.

Водія мопеду, мешканця смт. В.Бірки, госпіталізували в хірургічне відділення.

До лікарні потрапила і тридцятилітня мешканка Тернополя. Її на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Мазепи збив автомобіль “Нісан Альмера”.

О 23.15 в обласному центрі зареєстрували ще одну аварію. На кільцевій розв’язці вулиць Протасевича, 15 Квітня та проспекту Степана Бандери водій автомобіля “Шкода Октавіа”, 1973 року народження, не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. Внаслідок удару водія та пасажира з травмами госпіталізували в обласну лікарню.

Причини усіх автопригод встановить слідство, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

 

Чи зупинить Півторак той тернопільський бардак?

На Тернопільщині 3412 громадян почали отримувати зарплату без конвертів