Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Футболіст збірної Росії приїхав на Тернопільщину на матч Миру

Тисячі людей зібрав нещодавно Підволочиський районний стадіон “Колос”. До районного центру завітали зірки українського футболу, щоб провести із місцевою ветеранською командою “Збруч” футбольний матч миру та єдності на підтримку української армії в зоні АТО.

 SalenkoПеред початком матчу хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО, в тому числі одинадцятьох мешканців Підволочиського району, яких було названо поіменно.

Далі до усіх присутніх звернулись один із організаторів матчів миру та єдності Олег Собуцький та капітан команди зірок Українського футболу Олег Саленко, повідомляє прес-служба департаменту сім’ї, молоді та спорту Тернопільської ОДА.

Сам матч проходив хоч і в дружній, та все ж таки напруженій атмосфері. У другому таймі “зірки” додали обертів, і оборона команди Підволочиська не завжди справлялась із їхніми діями. Після ударів Собуцького та Яремчука гості “повели” у рахунку — 2:0.

Гравці “Збруча” силами Марченка один м’яч “відквитали”, і здавалось, що гра вирівнюється. Та врешті-решт, своє вагоме слово сказав кращий бомбардир чемпіонату світу з футболу 1994 року Олег Саленко, який майстерним ударом із-під захисника встановив крапку у цьому матчі — 3:1.

Слід зауважити, що кращим бомбардиром чемпіонату світу з футболу Олег Саленко став, виступаючи за збірну Росії. Окрім того, Саленко тоді у 1994 році встановив рекорд по кількості забитих м’ячів в одному матчі на чемпіонатах світу. У грі з камерунцями він забив 5 м’ячів.

Після завершення матчу численні вболівальники мали можливість зробити фото або взяти автограф у зірок українського футболу, які були відкритті до усіх присутніх та доброзичливі у спілкуванні. Після розіграшу, який провела комісія на чолі із Віктором Хлусом, два щасливчики стали володарями м’ячів з автографами зірок футболу.

У Тернополі внаслідок ДТП мотоцикліст потрапив у реанімацію

У Тернополі на тиждень перекриють одну з центральних вулиць