Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі змія заповзла у квартиру і чекала господарів під плінтусом (ФОТО)

6 жовтня о 10:26 до оперативно диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що в місті Тернопіль на вулиці Тютюнника, 28, в житловому приміщенні господарі виявили змію.

змия2На виклик негайно вирушили бійці рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Провівши розвідку, рятувальники встановили, що в коридорі житлового будинку під плінтус справді заповзла змія. За характерними ознаками її ідентифікували, як Мідя́нку звичайну

Даний плазун вважається умовно не отруйним, так як отруйні зуби, якими він може кусати гризунів знаходяться далеко в ротовій порожнині, людину він ними не може вкусити. Характерна поведінка при зустрічі з людиною має суто захисний характер – починає шипіти, витягує голову, або скручується в щільну грудку.

Змію було виловлено, поміщено у контейнер, відтранспортовано далі від людського житла та відпущено в природне середовище, повідомили у прес-центрі головного управління ДСНС у Тернопільській області.

змия1змия3

 

У Тернополі зловмисник пограбував жінку, щоб поїхати додому на похорон

На Тернопільщині викрали колекційні борщівські вишиванки