Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зловили п’яного молодика, який прийшов до школи з ножем

Протиправні вчинки трьох мешканців обласного центру днями припинили працівники обласної Державної служби охорони. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.  

наручники123-річного тернополянина з ножем у руках держохоронці виявили на території навчального закладу міста. Нетверезого молодика з небезпечним предметом в руках помітили викладачі та поспішили натиснути на тривожну кнопку.

За лічені хвилини на місце події прибула група затримання Управління Державної служби охорони. Правоохоронці доправили нетверезого молодика до відділку міліції для з’ясування усіх обставин.

Ще один 48-річний мешканець обласного центру порушував  громадський спокій в одному з розважальних закладів міста. Нетверезий відвідувач влаштував словесну перепалку, поводив себе агресивно та намагався побити працівників закладу.

Спроби самотужки вгамувати хулігана закінчилась пошкодженням вхідних дверей закладу. Персонал  викликав наряд Державної служби охорони. Правопорушника  доправили відділку міліції для подальшої перевірки та встановлення суми матеріальних збитків.

Наступним, хто потрапив в поле зору правоохоронців, став відвідувач одного з гіпермаркетів. Чоловік намагався викрасти з магазину розвідний ключ. Однак  пильність держохоронця, який ніс службу в гіпермаркеті, стала на заваді крадію. Він спіймав зловмисника при спробі винести інструмент з торгового закладу. Тепер чоловіку доведеться відповідати перед Законом за скоєний протиправний вчинок.

Головний єврей Тернополя став УКРОПівцем

На Тернопільщині триває конкурс на кращий туристичний маршрут