Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі два молодики вчинили жахливе вбивство

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, тернопільські правоохоронці затримали двох жителів обласного центру.

vbybstvo Жертвою молодиків став 47-річний тернополянин, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській обалсті.

Як повідомив начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, підозрюваним інкримінують частину другу статті 121 ККУ. Їх затримано згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Повідомлення про смерть потерпілого надійшло до правоохоронців з реанімаційного відділення  “Тернопільської університетської лікарні”, куди потерпілий у коматозному стані був доправлений 13 жовтня.

 

Медицина виявилася безсилою. За декілька днів чоловік, не приходячи до тями, помер.

Судово-медична експертиза підтвердила припущення медиків та правоохоронців – смерть була насильницькою. Міліціонери розпочали оперативно-слідчі дії у ході яких з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому нанесли двоє тернополян 1988 та 1994 років народження.

Підозрювані на даний час відмовляються від дачі свідчень, тому невідомо, що стало причиною конфлікту між ними та потерпілим. Проте молодики зізнаються, що з жертвою раніше не були знайомі.
Триває досудове розслідування.

На Тернопільщині неділя була дуже вдала для водіїв, а понеділок – для даішників

Власники розкішних авто поповнили бюджет Тернопільщини на 4,3 млн. гривень