Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині загинув водій мотоциклу

Дві аварії з потерпілими зареєстрували правоохоронці на автошляхах Тернопільщини. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області. 

dtp2О 5.00 14 жовтня у Борщівський райвідділ міліції зателефонував мешканець села Іванків та повідомив, що у його населеному пункту ДТП.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “ВАЗ-21063″ на автодорозі Татарів-Косів-Коломия-Борщів-Кам’янець-Подільський не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.

В результаті – зіткнувся із мотоблоком “Зубр”. Водія міні-трактора із переломом стегнової кістки зі зміщенням швидка доправила в травматологічне відділення Борщівської лікарні.

На Шумщині в селі Іловиця загинув водій мотоциклу. Автопригода трапилася близько 20.00. За словами власника транспорту “ІЖ-ПЛАНЕТА 5″, він дозволив сісти за кермо знайомому, 1968 року народження. Сам їхав на місці пасажира.

В якийсь момент водій не впорався з керуванням та мотоцикл перекинувся. Внаслідок отриманих травм водій загинув на місці автопригоди. Власник мототранспорту за допомогою не звертався.

Триває слідство.

Корупція безсмертна! За 10 000 гривень хабаря на Тернопільщині не садять

Тернополянка за звільнення сина віддала шахраям 60 тисяч гривень