Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі натовп намагався вчинити самосуд над п’яним посадовцем, який скоїв ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі на проспекті Злуки 13 жовтня близько 21.00. Там зіткнулися автомобілі ВАЗ-2106 та Рено-Трафік.

dtp1На місці автопригоди зібрався натовп людей.

За cловами очевидців, водій Рено виїхав на смугу зустрічного руху та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місці автопригоди був керівник обласної міліції Олександр Богомол. Він запевнив людей, що винуватесь ДТП відповідатиме перед законом.

Водія Рено державтоінспектори разом з очевидцями повезли в лікарню для освідчення та перевірки на вміст алкоголю.

Водія та пасажира ВАЗу доправили до лікарні. Триває слідство, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

А тим часом Інтернет-видання “Тернополяни” повідомляє, що за кермом іномарки виявився виконуючий обов’язки начальника геокадастру Тернопільської області Ігор Луцик.

dtp2dtp3
За даними “Тернополян”, у квітні 2013 року Тернопільський міський відділ розпочав кримінальне провадження стосовно Ігоря Луцика за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство).

Чиновника, який на той час працював головним спеціалістом відділу земельних ресурсів Тернопільської міськради, підозрювали у тому, що він шахрайським шляхом під приводом допомоги у продовженні терміну дії договору оренди земельної ділянки заволодів грошовими коштами приватного підприємця у розмірі 6500 тисяч гривень.

Після тривалого розслідування слідчий міськвідділу прийняв рішення про закриття цього кримінального провадження у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Щоб зупинити Путіна, на Тернопільщині зібрали майже 83 млн. гривень

Художники зі всієї України малюватимуть картини для “Замків Тернопілля”