Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі двом наркоторговцям дали по 7 років тюремного ув’язнення

Суд підтримав позицію прокуратури Тернопільської області та визнав винними двох учасників організованої групи у вчиненні важких злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

марихуанаДосудовим розслідуванням встановлено, що двоє жителів міста Тернополя, не маючи законного джерела доходу, зорганізувалися в злочинну групу та з метою незаконного збагачення здійснювали виготовлення, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів.

Зокрема, упродовж майже року вони систематично їздили легковим автомобілем по селах області та закуповували макову соломку.

З цієї сировини вони виготовляли за місцем свого проживання ацетильований та екстракційний опій, який збували наркозалежним жителям міста Тернополя.

Організована група припинила своє існування після затримання їх працівниками міліції, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Вироком суду обох обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 та ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Кожного з них засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

На Тернопільщині дворічний малюк від бабусі втік, від міліції втік, а ось від ворожки не втік

Степан Барна заявляє, що фальсифікатори виборів у Тернополі повинні сидіти в тюрмі