Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі біля літака пропонують звести хмарочос

Тридцятиповерховий будинок із оглядовим майданчиком, з якого можна побачити все місто, має стати туристичною родзинкою Тернополя.

хмарочос-лтакТака пропозиція подана на сайті Тернопільської міської ради від одного із мешканців міста.

Перший тернопільський хмарочос пропонується звести на проспекті С. Бандери поблизу літака.

На офіційний сайт Тернопільської міської ради мешканці міста звертаються не тільки зі скаргами, а й із пропозиціями як покращити привабливість нашого міста.

Так, нещодавно один із тернополян, підписавшись під ніком “Нова візитна картка Тернополя”, запропонував звести хмарочос поблизу літака, що на проспекті С. Бандери.

“Як на мене, досить нам в Тернополі 10-поверхівок. Був у Нетішині – це районний центр, і мене здивувало, що там велика кількість 16-поверхівок. – пише тернополянин. – Стало соромно за Тернопіль, в якому лише дві 16-поверхівки і одна 14-поверхівка. А ми ж то місто обласного значення. Виникла в мене ідея, щоб збудувати хоча б один будинок не нижче 30 поверхів, хотілося б 50, з двома оглядовими площадками на Степана Бандери, Біля літака, замість теплиць, з даху якого проглядався б весь Тернопіль: з дороги на Хмельницький, внизу парк і БАМ, далі на захід стадіон, Дружба.

Тернополянин вважає, що такий проект буде вигідний з економічної точки зору, оскільки можна буде заробити не тільки на продажі квартир, але й на туризмі, встановивши плату за вхід на оглядовий майданчик.

“Збудувати, без будь-яких кривих ліній, просту квадратну скляну висотку, зі зовнішнім оглядовим ліфтом на дах і ця краса височіла б у нас. Об’єднайте будівельні компанії, щоб пошвидше створити нову візитівку міста. + це ще й куча робочих місць! Дуже хочу цього. Зробіть це, будь ласка. Дякую!” – пропонує оптимістичний тернополянин.

У Тернополі студент торгував марихуаною за завищеними цінами

В одному з райцентрів Тернопільщини лише два кандидати на посаду мера