Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, чому Надал запросив до Тернополя донецький “Шахтар”

Усе банально просто: по бартеру за оренду стадіону керівництво міськради хотіло піаритися на підконтрольних власникам ФК «Шахтар» всеукраїнських ЗМІ.

шахтар4Про це йдеться у журналістському матеріалі газети “Номер один”.

“Навіщо вся ця катавасія «Шахтарю» з Тернополем? – пише тижневик. – Могла б команда спокійно собі грати на «Львів Арені». Та є кілька нюансів.

По-перше, «гірники» зустріли недружелюбне ставлення до своєї команди з боку львівської публіки. Тому на сьогодні однозначно вирішено, що домашні поєдинки з «Динамо» (Київ), «Дніпром» (Дніпропетровськ) та «Карпатами» (Львів) донеччани, однозначно, проводитимуть в інших містах.

Щодо інших поєдинків, то все вирішуватиметься в залежності від примх Містера. Зокрема, він уже виступив з ідеєю провести свого роду тур по Україні.

По-друге, на стадіон ім. Баннікова в Києві, який більше нагадує тренувальну базу і де вже «Шахтар» проводив матчі, вболівальник не йде. По-третє, і в Львові, і в Одесі, де на стадіоні «Чорноморець» донеччани теж грали, за оренду спортивних арен з них запросили значні суми (від 100 і більше тисяч гривень за одну гру).

І хоча ФК «Шахтар» може собі дозволити потратити на ці цілі і більші суми, але, тим не менше, і багаті люди вміють рахувати гроші. А в Тернополі, можна не сумніватися, оренда стадіону була б у рази меншою.

До прикладу, тернопільська «Нива» за організацію офіційних матчів сплачує близько 10 тис. грн. Плюс можна було б десь домовитися про  бартер – за піар керівництва міської ради підконтрольними власникам ФК «Шахтар» всеукраїнськими ЗМІ”.

У Тернопільській ОДА через вибухівку евакуювали людей

На Тернопільщині екс-заступника прокурора будуть судити за скоєння смертельного ДТП