Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Посадовцю, який взяв 200 тисяч гривень хабаря, суд призначив і таку ж заставу

Одним словом, суд вирішив – який хабар, така й застава

habarПровідному спеціалісту одного з відділів Головного управління Держгеокадастру в області, який одночасно є депутатом місцевої ради, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою та одночасно визначено заставу в сумі понад 200 тис. грн.

Нагадаємо, що службовець вимагав та одержав від підприємця 200 тис. грн. та 1 тис. дол. США за вплив на голову місцевої ради з метою отримання дозволу на розміщення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності.

Під час одержання хабара його затримали працівники прокуратури Тернопільської області спільно зі співробітниками органів внутрішніх справ, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Досудове розслідування кримінального провадження триває. На даний час вирішується питання про відсторонення підозрюваного від займаної посади.

Квитки на матч “Шахтар” – ФК “Тернопіль” коштують 40 гривень

У Тернополі передумали проводити ярмарок, бо влада зайнята виборами