Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заставний поблагословив Надала на другий термін?

 Роман Заставний розуміє, що може добре покусати Сергія Надала, однак наразі не може його з’їсти.

Заставний-НадалНародний депутат, колишній мер Тернополя Роман Заставний усвідомив, що поки що йому не під силу усунути від влади міста свободівця Сергія Надала.

Тип паче неможливо це зробити з кандидатом у мери від Блоку Порошенка, прізвище якого більшість тернополян ще півроку тому навіть чули.

Тому обидві сторони політичного протистояння пішли на кулуарні домовленості.

Свідченням цьому є кілька фактів.

Так, кандидат на посаду міського голову від Блоку Порошенка Ігор Вонс, який спочатку подавав себе як невтомний борець з корупцією, раптом перестав критикувати Надала та всю його команду.

Та більше того, резонансну справу Камінського, якого звинувачували у корупції та хабарництві, спустили на гальмах. В Авакова уже забули про корупцію у тернопільській мерії і навіть не пробують з неї добути якихось політичних дивідендів.

Цікаво також, що у технічному проекті Надала у виборчому списку присутні люди з команди Заставного. Мова йде про “Солідарність правих сил”, яких на вибори у міську раду веде забудовник Василь Лило. У виборчому списку цього проекту багато керівників комунальних підприємств міськради. Також там присутня і заступниця Надала – Вікторія Остапчук.
У цій же компанії опинився і земляк Заставного із Ласковець та політичний соратник Ігор Апостол.

Усе це свідчить про те, що Заставний і Надал уже між собою домовилися.

Як наслідок таких кулуарних домовленостей – формування депутатської більшості у міськраді нового скликання за участю свободівців, ряди яких суттєво порідшають, та фракції Заставного-Барни. Окрім цього, “порошенківці” претендуватимуть на крісло секретаря міськради або першого заступника, яке може посісти Ігор Вонс або Віктор Шумада.

 

У Тернополі повія побила пенсіонерку

Тернопільську “Ниву” покидають кращі футболісти