У Тернополі для пільгового проїзду у маршрутках замість учнівського можна показати щоденник

Учнівські та студентські квитки мають видати школярам та студентам до 1 жовтня. Але й до цього часу вони мають право пільгового проїзду в громадському транспорті міста, запевняє начальник міського управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський.

– Звісно, ніхто не має права відмовити дитині чи студенту, у пільговому проїзді, поки студентских та учнівських їм не видали, – стверджує пан Мединський. – Кондуктори та водії отримали вказівку вірити учням та студентам вузів на слово. Якби ж виник якийсь інцидент, то не варто впадати в паніку: завжди можна довести, що ти вчишся  в школі, показавши зошит чи щоденник. Аналогічно і зі студентами, головне – аби було підписано, що такий-то навчається на певному курсі конкретного університету.

Читайте також: На Тернопільщині закрили тільки 7 шкіл із 30 запланованих

Хоча наразі, на щастя, офіційних скарг ні в КП «Тернопільелектротранс» не надходило, як і в управлінння транспорту. В протилежному випадку, пан Мединський радить скаржитись або безпосередньо в КП «ТЕТ», або йому. Але обов’язково варто вказати номер маршруту та номер самого тролейбуса чи маршрутки, де студента чи школяра відмовилися провезти за пільговою ціною, пише 20minut.te.ua

-

This website uses cookies.