Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

50 добровольців із Тернополя вирушили в зону АТО

Виконувати бойові завдання на Схід України вирушили бійці тернопільської міліції. Це відрядження для них буде тривалішим, ніж зазвичай. У зоні АТО міліціонери проведуть два місяці, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

У складі зведеного загону – 50 добровольців із різних підрозділів обласного управління міліції та міськрайвідділів області. Більшість із них уже не вперше їдуть у відрядження на Донбас, тож добре знають завдання, які доведеться виконувати.

До місця дислокації хлопців супроводить начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. Перед від’їздом він закликав підлеглих гідно виконувати поставлені завдання, дотримуватися дисципліни, законності та берегти один одного.

ато-міліціонери1ато-міліціонери2

– Ви їдете в період, коли будуть проходити вибори до місцевих рад, тому одне з основних ваших завдань – це забезпечення прозорості виборчого процесу, – наголосив Олександр Богомол.

Підтримати бійців прийшли рідні та близькі. Тернополянка Ірина Саборська проводжає на Схід коханого Євгена. Жінка зізнається, що розлучатися дуже важко, але розуміє, що обов’язок захищати Україну понад усе.

Читайте також: У Тернополі презентували книгу про захисників донецького аеропорту

Чекатимуть повернення додому братів-близнюків їхні дружини-близнючки Любов та Надія Сімчук. До слова, їхні родини нещодавно поповнилися двома хлопчиками. Як кажуть чоловіки, на схід їдуть, перш за все, заради мирного та щасливого майбутнього своїх дітей.

 

Тягнибоку соромно похвалитися досягненнями свого тернопільського мера?

Дев’ять кілометрів “Тернопільської Озеряни” бігли і 10-річні, і 80-річні