Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

15 тисяч тернополян сьогодні перевірятимуть металошукачами

Близько чотирьохсот правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку на Тернопільському міському стадіоні. 23 вересня о 18.00 там відбудеться матч 1/8 фіналу кубка України між донецьким “Шахтарем” та ФК “Тернопіль”.

stadionЗа словами Бориса Брика, начальника управління громадської безпеки, на гру розкуплені усі квитки. Організатори гри очікують 15700 глядачів.

Наряди міліції розпочнуть патрулювати територію в районі стадіону вже з 15.00. На охорону порядку вийдуть працівники спецпідрозділу міліції з громадської безпеки, бійці зведеного загону та батальйону “Тернопіль”.

За безпекою на дорогах стежитимуть працівники державтоінспекції. Окрім цього вони супроводжуватимуть колони учасників гри.

При вході на стадіон міліціонери перевірятимуть усіх металошукачами на наявність небезпечних предметів, заборонено проносити туди склотару та алкогольні напої. У зв’язку з цим міськрада обмежила продаж спиртного на момент проведення матчу.

Правоохоронці не виключають провокації і звертаються до усіх, хто йде на гру, бути взаємоввічливими та не порушувати спокій.

 

 

Тернополянка Еліна Руденко посіла друге місце на конкурсі “Міс Україна-2015”

Василь Івегеш: Хто перший футболку вхопить, той і гратиме з “Шахтарем”