Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ковалик розповів з ким на місцевих виборах буде “жити по-новому”

Координатор тернопільської “Самооборони Майдану” Іван Ковалик на виборах до Тернопільської міської ради братиме участь від Блоку Петра Порошенка.

Ковалик1Про це громадський активіст і політик повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Відбулась нарада за участю Андрія Парубія, депутатів парламентської групи «Самооборона Майдану» та обласних координаторів організації, де було прийнято рішення про формат участі наших активістів у виборах. Кожен член Самооборони має право балотуватись до рад усіх рівнів, від партій які мають проукраїнську, державницьку позицію. Заборонена співпраця з партіями, які виникли з розвалу регіоналів та комуністів або є їхніми сателітами”. –  пише Іван Ковалик.

За його інформацією, на Тернопільщині активісти “Самооборони Майдану” будуть балотуватись від різних партій – це БПП, “Самопоміч”, “Батьківщина”, “Свобода”, Українська Галицька Партія, “Громадянська позиція”, “Народний контроль” тощо.

“Перед тим як надати перевагу тій чи іншій політичній силі, я провів переговори з керівниками більшості коаліційних партій на Тернопільщині і вчора зробив особистий вибір на користь БПП. – повідомляє Іван Ковалик. – До цього мене спонукало те що, окрім мене від БПП на вибори до міської ради підуть громадські активісти, з якими є позитивний досвід співпраці”.

Читайте також: У Надала з’явився іще один суперник на виборах мера міста

Нагадаємо, минулого року на виборах Верховної Ради Іван Ковалик балотувався по Тернополю і посів друге місце. Самооборонівець тоді пропустив вперед тільки Тараса Пастуха, зумівши випередити свободівця Олексія Кайду.

За хабар тернополянка відбулася великим переляком і малим штрафом

Тернопіль поділили на 42: межі усіх виборчих округів