Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чижмарь розповів як скрутив Барну за шию, але не бив

Юрій Чижмарь назвав  Олега Барну неврівноваженим і згадав, що той шість років тому побив голову Чортківської райдержадміністрації.  

“Чиста провокація з боку Барни, який з першої хвилини ефіру перейшов на особистості, очевидно, через нестачу аргументів та невміння вести політичну дискусію

Так званий, народний депутат, хотів спровокувати бійку в прямому ефірі з метою дискредитації мене, як народного депутата та фракцію Радикальної партії в цілому. Подібні провокації представники БПП проводили у Парламенті під час голосування за зміни до Конститції.

Не досягши бажаного, будучи дуже неврівноваженим, Барна в коридорі почав агресивно з’ясовувати стосунки. Скориставшись несподіванкою, підло першим наніс мені удар в підреберну зону, заподіявши легкі тілесні ушкодження, що карається за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.

Тому я діяв у межах необхідної оборони, не заподіюючи йому тілесних ушкоджень. На відео з інцидентом чітко видно, що затиснувши йому шию і викрутивши руку за спину я не бив, а намагався заспокоїти хулігана.

Барна вже не вперше вчиняє хуліганські дії. Так у 2009 році, будучи сільським головою в робочому кабінеті він напав і заподіяв легкі тілесні ушкодження голові Чортківської РДА, за що був притягнутий до кримінальної відповідальності.

Відкритий і нахабний напад Барни в приміщенні телеканалу при свідках свідчить про відчуття повної безкарності, яке панує серед окремих представників БПП. Це вже було при Януковичі.

Достатньо згадати Саламатіна, який у 2010 році відкрито бив депутатів, які протестували проти ратифікації Харківських угод. З цього усе починалося, а завершилося побиттям студентів 1 грудня 2013 року і розтрілом мітингувальників на Майдані під час Революції Гідності.

Тому я очікую від Президента і Генеральної прокуратури України адекватної оцінки поведінки хулігана-рецидивіста та парламентської «тітушки» Олега Барни”. – так Юрій Чижмарь прокоментував на Facebook події вчорашнього вечора.

Нагадаємо, вчора на телеканалі NewsOne побилися народні депутати Олег Барна та Юрій Чижмарь. Олег Барна представляє у парламенті Блок Петра Порошенка, він є рідним братом голови Тернопільської ОДА Степана Барна. Колишній очільник Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь зараз представляє Радикальну партію Олега Ляшка.

 

У Тернополі демонтують літак, що на Східному масиві

У центрі Тернополя п’яну дівчину у шкільній формі забрали в лікарню