Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі серійний грабіжник підстерігав своїх жертв біля нічних клубів

Серійного грабіжника викрили правоохоронці Тернопільського міського відділу міліції. 27-річний мешканець райцентру Підгайці орудував поблизу розважальних закладів та грабував випадкових перехожих.

Як повідомив слідчий Тернопільського міського відділу міліції Руслан Базилівський, молодик вже не раз потрапляв в поле зору правоохоронців. За скоєння грабунків та вимагання правопорушник вже відбував покарання у місцях позбавлення волі.

У пошуках незаконних заробітків житель райцентру приїжджав до Тернополя. Вечорами ходив до розважальних закладів міста. Допоки інші відвідувачі веселились, молодик коїв протиправне.

У 23-річної тернополянки зловмисник викрав сумку з гаманцем та телефоном, яку вона залишила без догляду на столику у нічному клубі.

Злодій покинув приміщення і вже під стінами розважального закладу скоїв інший злочин. У 24-річного мешканця Шумського району грабіжник зірвав з шиї золотий ланцюжок. Допоки жертва отямилася, зловмисник втік.

Вже наступного дня від посягань грабіжника потерпів ще один тернополянин. Коли юнак вночі повертався з вечірки додому, грабіжник зірвав з нього срібний ланцюжок, а у мешканця Бучаччини кількома годинами пізніше золотий.

 

“Самопоміч” визначилася із кандидатами у мери Бережан та Чорткова

Тернопільська міліція просить відгукнутися очевидців резонансного ДТП