Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі “Самопоміч” висунула нардепа кандидатом у мери

“Самопоміч” визначилась із кандидатами у мери. 8 вересня З’їзд партії обрав кандидатом на посаду міського голови Тернополя народного депутата України Тараса Пастуха.

За словами лідера партії “Самопоміч” Андрія Садового, громада Тернополя отримала достойного кандидата у мери міста.

“Тарас Пастух відповідає усім критеріям нашої політичної сили. Це успішний управлінець, який здатний спільно з командою “Самопомочі” реалізувати ті зміни, яких потребує Тернопіль”, – каже Андрій Садовий.

“Для мене є честю та великою відповідальністю претендувати на посаду мера рідного міста, інтереси якого є пріоритетними і у парламентській діяльності. Це можливість сформувати принципово нову команду управлінців та розпочати реальні зміни, яких сьогодні хочуть люди.

Йдеться насамперед про прозорість, відкритість, системні реформи, викорінення тих корупційних схем, якими, на жаль, “прославився” Тернопіль. Успішний досвід діяльності “Самопомочі”, який є у Львові, без сумніву потрібно втілювати у Тернополі”, – сказав Тарас Пастух.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 2014 року Тарас Пастух переміг в одномандатному виборчому окрузі №163 Тернопільської області, набравши 35,45% голосів виборців.

Друге місце зайняв кандидат від “Народного фронту” Іван Ковалик з 23,59%. Третє – кандидат від ВО “Свобода” Олексій Кайда з 23,57%.

На момент обрання народним депутатом Тарас Пастух служив добровольцем 128 гірсько-піхотної бригади ЗСУ. Раніше – працював головою Бучацької районної державної адміністрації.

Загалом, «Самопоміч» братиме участь у виборах в понад 200 місцевих рад.

Тернопільські медики перемогли на літніх лицарських турнірах

На Тернопільщині у бійця АТО вкрали 400 євро